fbpx

Blog

Women after 5pm

Cine ești tu după 5pm?

În timpul zilei, de luni până vineri, cele mai multe dintre noi suntem la job. Și în tot acest timp, vrem sau nu să recunoaștem, suntem prinse în avalanșa de taskuri care par că nu se mai termină. Singura soluție este să relizăm că această listă permanentă de taskuri face parte din viața noastră și să ne adaptăm și să ne configurăm cu mare atenție timpul liber.

Indiferent ce job ai, ca femeie este important să prețuiești timpul dedicat doar pentru tine, pentru relaxare și înfrumusețare.

Rutina se poate instala, dar știm ca și tu ești femeia minunată care prinde viață după 5pm.

Pentru că jobul nostru este să oferim relaxare și ritualuri de înfrumusețare, la Pure Salon am învățat din experiența clientelor noastre cât de mult sunt prețuite aceste momente dedicate.

Vrem ca și tu să poți împărtăși această experiență și te asteptam in salonul nostru cu oferte personalizate pentru fiecare tip de femeie in parte.

PS: In cazul in care programul este încărcat după 5pm, poti profita de pauza de masă pentru a câștiga momente doar pentru tine. In intervalul 14 – 17 te asteptam cu oferta Happy Hour cu 10% reducere la toate serviciile noastre.

 

 Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: