fbpx

Bioline Hidratare

Descriere

Hidratarea este primul pas pentru a avea un ten sănătos. Tratamentul de hidratare oferit în cadrul Pure Salon utilizează produse cosmetice marca BIOLINE, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Inovația acestui tratament constă în complexul de ingrediente active format din acid hialuronic 3D, acid hialuronic cu masă moleculară mică și plasture cu eliberare graduală a apei. Programul de tratament cuprinde:

  • Ser concentrat pentru hidratarea intensă a tenului și gâtului, destinat tuturor tipurilor de ten – contribuie la refacerea și menținerea nivelului corect de hidratare și redă pielii elasticitatea și luminozitatea;
  • Cremă pentru hidratarea intensivă a tenului și decolteului, adecvată pielii uscate și deshidratate – contribuie la menținerea rezervelor de apă în piele, având o acțiune estetică de hidratare constantă. Îmbogățită cu ulei de jojoba și lapte de orez, această cremă asigură catifelare și elasticitate;
  • Mască tratament hidratant adecvată tuturor tipurilor de ten – contribuie la refacerea nivelului optim de hidratare al pielii. Îmbogățită cu extract de ceai alb și lapte din orez, această mască asigură confort imediat și catifelare.

Acest tratament constituie o sursă de hidratare esențială și are rolul de a restabili nivelul optim de hidratare al pielii, păstrându-i funcțiile și prospețimea naturală.

Program tratament intensiv: 5 ședințe = 1 ședință/săptămână
Program întreținere: 1-2 ședințe/lună

Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: