fbpx

Radiofrecvență tripolară

Descriere

Radiofrecvența tripolară este cea mai nouă tehnologie în terapiile de înfrumusețare cu rezultate remarcabile în tratamentul îmbătrânirii cutanate și remodelarii corporale. Tratamentul bazat pe radiofrecvență, la nivel facial, are rolul de reîntinerire a tenului și atenuare a efectelor îmbătrânirii (riduri, aspect matifiat, piele flască). Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă.

Tratamentul cu radiofrecvență tripolară oferit de PURE SALON este realizat cu echipamentul de ultimă generație Premium RF ce oferă un efect termic selectiv asupra țesuturilor (termolipoliza selectivă) și de diatermie. Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și stimulează formarea de noi fibre de elastină, obținându-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii. Epiderma capătă un aspect sănătos și întinerit.

Tratamentul cu radiofrecvență tripolară la nivel facial are numeroase beneficii:

 • Îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință;
 • Netezește și uniformizează ridurile, având efect similar lifting-ului facial;
 • Întinerește tenul prin creșterea producției de colagen;
 • Atenuează petele de pigment și bărbia dublă;
 • Elimină cicatricile lăsate de acnee;
 • Previne îmbătrânirea prematură a pielii;
 • Redefinește ovalul feței.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de radiofrecvență tripolară în combinație cu oxigenoterapie și/sau ultrasunete.

Contraindicații: femei însărcinate sau care alăptează; epilepsie, diabet, afecțiuni severe cardiace; antecedente de cancer sau alunițe premaligne; inflamații acute sau boli infecțioase; operații/leziuni care nu sunt complet închise; posesori de proteze metalice sau stimulator cardiac; persoane cu febra (38 grade Celsius); proceduri medicale estetice pe zona de tratament; istoric de probleme vasculare sau utilizarea de anti-coagulanți; boli ce pot fi afectate în mod advers de căldură (ex herpex simplex); piele foarte uscată şi fragilă; utilizarea de medicamente anti-inflamatoare fără steroizi (NSAIDS, de ex. care conțin ibuprofen) cu o săptămână înainte și după fiecare sesiune de tratament; tatuaj sau make-up permanent pe zona tratată; lifting facial, chirurgia ploapelor, refacerea suprafeței pielii, exfoliere chimică profundă sau dermabraziune profundă în zona tratată cu 3 luni înainte de tratament sau înainte de o vindecare completă; substanțe chimice injectate, fire, umpleri sintetice în zona tratată.

Program tratament intensiv: 8 ședințe = 1 ședințe/săptămână
Program întreținere: 4 ședințe/lună la interval de 6 luni

*Tratamentele sunt realizate de terapeuti profesionisti si sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate.

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: