fbpx

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU)

Descriere

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este o tehnologie de ultimă generație cu rezultate dovedite clinic pentru lifting neinvaziv la nivelul feței și gâtului. Acest tratament este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting, cu rezultate vizibile după prima ședință.

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvență înalteă care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat și care crează puncte de coagulare la distanțe egale. În aceste puncte fibrele de elastină se contractă iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mari. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.

HIFU este recomandat persoanelor peste 35 ani, dar poate fi potrivit si pentru persoane mai tinere în anumite cazuri, la recomandarea specialistului.

Ca si procedură complet non-chirurgicala, non-invazivă, HIFU oferă pacienților multe beneficii în comparație cu alte proceduri:

 • Efect de lifting, fermitate și întinerire a tenului după o singură sedință de tratament;
 • Alternativă mai rentabilă din punct de vedere financiar la liftingul facial chirurgical;
 • Nu necesită anestezie sau sedare;
 • Fără incizii sau risc de infecție;
 • Nu necesită timp de recuperare;
 • Rezultate ce pot dura și 2 ani;
 • Indicat pentru toate tipurile de piele, în orice anotimp.

După efectuarea procedurii vă puteți relua activitățile normale, fără a fi nevoie să urmați măsuri speciale post-tratament. Imediat după tratament, se poate observa o textura a pielii mai fermă, cu efect de lifting. Efectul complet al tratamentului se instalează după 4-6 săptămâni de la tratament. Veți observa o îmbunătățire semnificativă a conturului feței și o reducere vizibilă a liniilor feței și a ridurilor va fi evidentă.

HIFU oferta rezultate foarte bune doar cu una sau două ședinte. În mod normal, când pielea are multe riduri, sunt necesare minim 6 ședințe la un interval de cel puțin 3 luni pentru a permite ca întinerirea feței să se producă pe deplin între ședințele de tratament.

Contraindicații: infecții locale active; boli de piele în faza acută; procese maligne ale tegumentului tratat (epiteliom, melanom ) în trecut și prezent; funcție afectată a mușchilor faciali; sarcină și alăptare; diabet; implant/proteze metalice în zona tratată; pacemaker cardiac; tratamente cu acid, botox doar dupa 5 zile de la interventie.

HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Zone tratate:

 • Zona perioculară și pomeți;
 • Obraji și zona labială;
 • Gât și zona mandibulară;

*Nu se aplică discount la această procedură și nu face obiectul ofertelor promoționale corporate, membership sau vouchere cadou.

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: