Tratamente cosmetice - Esteem

Blog

Tratamente cosmetice

Îngrijirea tenului este esențială pentru menținerea elasticității și hidratării, dar și pentru a controla aspectele inestetice precum acneea, porii dilatați, excesul de sebum sau petele pigmentare. Ritualul de îngrijire zilnic este foarte important, însă nu este suficient pentru a obține cele mai bune rezultate pe termen lung. Din când în când este bine să apelezi la tratamente cosmetice realizate în salon, care au avantajul utilizarii unor produse profesionale, sunt realizate de specialiști în estetică și oferă posibilitatea amplificării rezultatelor obținute prin utilizarea unor aparate pentru proceduri estetice.

La PURE Salon, dispunem de o gamă variată de tratamente faciale personalizate, realizate cu produse profesionale, la preţuri accesibile. Tratamentele pe care le realizăm sunt potrivite pentru orice tip de ten și adaptat unor nevoi specifice. Cele mai frecvente tratamente realizate în cadrul salonului sunt:

 • Anti-cuperoză

Tenul cuperozic este caracterizat de fragilitate vasculară ridicată cu secreție sebacee redusă, având la bază un ten uscat. Tratamentul premium oferit de PURE Salon, gama BIOLINE, conține un complex de ingredient active ce luptă împotriva principalelor cauze ale inflamațiilor, întărind bariera protectoare a pielii și microcirculația.

 • Anti-imperfecțiuni

Aspectul lucios al tenului, porii dilatați, punctele negre sau acneea reprezintă aspecte inestetice foarte des întâlnite. Tratamentul aplicat de PURE Salon, testat și validat de specialiștii noștri, combate aceste inestetisme, cu rezultate vizibile de la prima ședință.

 • Anti-rid

Apariția ridurilor este inevitabilă, însă cu un tratament corespunzător acestea pot fi prevenite sau diminuate. Tratamentul oferit de PURE Salon hidratează puternic pielea şi îi redă elasticitatea şi fermitatea.

 • Anti-comedon

Pentru a elimina în mod eficient toxinele, sebumul, celulele moarte și acarienii acumulați la nivelul tenului, pielea ta are nevoie de ajutor din exterior. Tratamentul oferit de PURE Salon curață în profunzime și reface pielea predispusă la comedoane și pori dilatați. Curățarea și exfolierea ușoară pregătește pielea pentru înlăturarea punctelor negre.

 • Peeling pe bază de alfahidroxiacizi (AHA)

Tratamentul pe bază de acizi este o inovație în peelingul cosmetic, cu efecte vizibile de regenerare, netezire, albire și iluminare a tenului. Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de ten, adaptat pentru a satisface diferite nevoi cosmetice. Tratamentul se bazează pe o tehnologie avansată, având că substanțe active AHA (acid glicolic, acid lactic, acid mandelic), PHA și acizi extrași din fructe. Acțiunea combinată AHA/PHA, cu concentrație de 40%, este foarte eficientă în tratarea imperfecțiunilor precum riduri, pigmentare, pori dilatați, acnee, deshidratare.

 • Hidratare

Hidratarea este primul pas pentru a avea un ten sănătos. La PURE Salon folosim cele mai eficiente tratamente pentru a asigura hidratarea optimă a fiecărui tip de ten.Program ESTEEM

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: