fbpx

Ultrasunete

Descriere

Tratamentul cu Ultrasunete reprezintă una din puținele metode de remodelarea corporală cu efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate și de dizolvare a grăsimilor, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Tratamentul cu ultrasunete este complet non-agresiv si non-invaziv pentru organismul uman.

Comparativ cu ultrasunetele utilizate în terapiile medicale, în remodelare corporală ultrasunetele penetrează mai în profunzime pielea, ajungând la nivelul țesutului adipos unde se gasește celulita.
Tratamentul cu ultrasunete acționează pe principiul microvibrațiilor invizibile (un milion de vibrații pe secundă), percepute foarte ușor de epidermă. In acest fel, undele ultrasonice realizează un micromasaj la nivelul epidermei, care penetrează 4-5 cm în grăsimea subcutanată, solicitând mecanic țesuturile care se încălzesc și defribozează celulita.

Efectul termic generat de ultrasunete în combinație cu ingredientele active din creme cu acțiune specifică (anticelulită, antivergeturi etc) tratează eficient aspectele inestetice ale pielii. Aceasta procedură este complet non-agresivă și non-invazivă pentru organismal uman.

Tratamentul cu ultrasunete în cadrul PURE SALON este realizat în combinație cu terapia LED – o terapie complementară ce ajută la arderea grasimilor, dar în același timp stimulează sistemul imunitar, întărind capacitatea organismului de autovindecare. La finalul ședinței de ultrasunete se efectuează dermocrioforeza, care presupune răcirea superficială a zonei tratate, folosind temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura țesuturilor, având ca rezultat imediat este o serie de efecte de termo-reglare.

La nivel corporal, tratamentul cu ultrasunete are mai multe beneficii:

 • combate eficient celulita, prin eliminarea nodulilor de grăsime;
 • remodelează silueta, prin diminuarea depozitelor adipoase inestetice localizate pe diverse zone ale corpului;
 • detoxifiază organismul, prin stimularea eliberării toxinelor din celule și transferarea lor în sistemul limfatic pentru a fi eliminate;
 • estompează vergeturile, prin efectul defibrozant;
 • redă fermitatea, elasticitatea și luminozitatea pielii, prin stimularea și accelerarea metabolismului celular;
 • relaxează zonele cu musculatură tensionată,datorită acțiunii micromasajului;
 • îmbunătățește circulația sanguină, datorita acțiunii termice a ultrasunetelor care activează microcirculația cutanată;
 • intensifică efectul ingredientelor active ale cremelor cu acțiune specifică, prin pentrarea în profunzimea țesutului.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de ultrasunete în combinație cu electrostimulare și termoterapie cu împachetări corporale.

Contraindicații: femei însărcinate si care alăptează; menstruație; afecțiuni ale pielii (psoriazis, eritem s.a.); diabet; afecțiuni cardiace; istoric de accidente vasculare; persoane care urmeaza tratament anticoagulant; cancer; varice pronunțate pe zonele tratate; implanturi metalice; spasmofilie; epilepsie; mai puțin de 30 min de la servirea mesei.

Program tratament intensiv: 10 ședințe = 2-3 ședințe/săptămână timp de 1 lună
Program întreținere: 1 ședință/săptămână

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: