Tunel cu infraroșu - Esteem

Tunel cu infraroșu

Descriere

Termoterapia realizată cu ajutorul Tunelului cu infraroșu reprezintă o metodă pentru slăbire rapidă în kilograme și în centimetri. Acest tratament este ideal pentru combaterea celulitei și eliminarea retenției de apă.

Razele infraroșii pătrund 5-6 cm cm în țesuturi și actionează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbește în kilograme și în centimetri.

La nivel corporal, termoterapia cu infraroșu are mai multe beneficii:

 • tratează obezitatea și reduce considerabil greutatea corporală;
 • combate eficient celulita cu rezultate vizibile rapid;
 • elimină surplusul de apă reținut în corp;
 • îmbunătățește circulația sanguină și întărește sistemului imunitar;
 • accelerează metabolismului și tranzitului intestinal;
 • detoxifiază organismul, prin eliminarea substantelor nocive;
 • balansează aciditatea și alcalinitatea în organism;
 • atenuează durerile de articulații și musculare.

Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces în organism.

Temperatura atinsă în tunel este de 65-70 grade Celsius, ideală pentru accelerarea procesului de transpirație, iar efectul termic oferit de razele infraroșii este transmis la nivel celular astfel că senzația de discomfort termic este minima. Rezultatele sunt de două ori mai bune decât în cazul unei pături termice (care creează un discomfort termic mai ridicat).

Rezultatele acestei proceduri sunt amplificate prin utilizarea unei emulsii cu o compozitie imbogatita cu extractul de iedera ce se topeste pe piele, declansand un proces de exudatie ce elibereaza toxinele si grasimea din tesut prin pori.” 

Termoterapia cu raze infraroșii este o procedura non-agresivă și non-invazivă pentru organism.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de termoterapie cu infraroșu în combinație cu împachetări corporale sau electrostimulare.

Contraindicații: femei însărcinate; menstruație; diabet; afecțiuni cardiace; prezenţa venelor varicoase; hipertensiune; boli respiratorii; afecțiuni ale pielii (dermatoze, eczeme); inflamații sau vânătăi majore.

Program tratament intensiv: 3 ședințe/săptămână timp de 1 lună
Program întreținere: 1 ședință/10 zile

Program ESTEEM

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: