Radiofrecvență - Esteem

Radiofrecvență

Descriere

Radiofrecvența utilizează curenții electrici de înaltă frecvență care induc în țesut o temperatură mai ridicată decât cea obișnuită a corpului, contractând din interior țesuturile vizate, având ca efect arderea și eliminarea graduală a grăsimilor acumulate.

Tratamentul cu radiofrecvență este realizat în cadrul PURE SALON cu aparatul de ultimă generație Premium RF care aduce inovație în domeniul înfrumusețării și revoluționează tehnicile de slăbire prin utilizarea tehnologiei cu radiofrecvență duală (0,3 Mhz și 0,5 Mhz) și tripolară pentru eliminarea grăsimilor acumulate în țesuturi. Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET care pătrunde mult mai profund (9-12 cm subcutanat), actionând asupra grăsimii de profunzime care este cel mai greu de tratat.

Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimulează formarea de fibre noi de elastină.


La nivel corporal, radiofrecvența reconturează și redefinește liniile siluetei, având mai multe beneficii:

 • piele mai fermă pe zonele tratate;
 • remodelează corpul prin scăderea în centimetri pe anumite zone vizate;
 • combate celulita în mod eficient;
 • are efect de lifting la nivelul pielii;
 • tratează și previne vergeturile;
 • întinerește și regenerează pielea;
 • îmbunătățește circulația sângelui;
 • stimulează celulele pielii – fibroblastele, pentru a produce colagen și elastină;
 • îmbunătățește circulația sângelui;
 • stimulează procesul de oxigenare și detoxifiere a țesuturilor;

Chiar și după încheierea ședinței, acțiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvență continuă se resimte în continuare o căldura la nivelul zonei tratate. Aceste unde acționează asemeni unui corset care strâng țesuturile musculare și grase, asigurând remodelarea straturilor de grăsime din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma.

Rezultatele tratementului cu radiofrecvență se vad de la prima ședință. După câteva săptămâni de tratament pielea este mai netedă, mai fermă, tonifiată și cu o structură îmbunătățită. Se recomandă efectuarea ședințelor la intervale de minim 5 zile.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de radiofrecvență în combinație cu presoterapie, termoterapie (tunel IR) cu împachetări, electrostimulare și/sau cavitație.

Contraindicații: femei insarcinate sau care alapteaza; menstruatie (doar zona abdomenului nu se poate trata); epilepsie, diabet, afectiuni severe cardiace; prezenţa venelor varicoase în zona de tratament; antecedente de cancer sau alunițe premaligne; inflamatii acute sau boli infectioase; operatii/leziuni care nu sunt complet inchise; posesori de proteze metalice sau stimulator cardiac; persoane cu febra (38 grade Celsius); pacienti cu boli atopice; proceduri medicale estetice pe orice zonă de tratament.

Program tratament intensiv: 8 ședinte = 1 ședință/săptamană
Program întreținere: 4 ședințe/lună la interval de 6 luni

Program ESTEEM

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: