fbpx

Mezoterapie

Descriere

Mezoterapia virtuală (fără ace), cunoscută și sub numele de dermoporație, este o terapie estetică inovatoare, non-agresivă cu dermul, cu eficiență dovedită în tratarea aspectelor inestetice ale corpului prin introducerea în profunzime a substanțelor active. De regulă, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

La nivel corporal, tratamentul cu mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii și diminuării telangiectaziilor (mici vase de sânge superficiale dilatate).

Tratamentul cu mezoterapie virtuală în cadrul PURE SALON este efectuat cu aparatul de ultimă generație MesoSonix și combină în cadrul aceleiași ședinte două terapii puternice: electroporația – care mărește porii de până la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, și electroforeza – o metoda prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Tehnologia utilizată de aparatul MesoSonix permite combinarea mezoterapiei virtuale cu terapia LED – o terapie complementară ce ajută la arderea grasimilor, dar în același timp stimulează sistemul imunitar, întărind capacitatea organismului de autovindecare. De asemenea, terapia LED stimulează producția de colagen, reduce producția de melanină și are rol complementar în ședințele de tonifiere musculară și de fermitate a epidermei. La finalul ședinței de mezoterapie se efectuează dermocrioforeza, care presupune răcirea superficială a zonei tratate, folosind temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura țesuturilor, având ca rezultat imediat este o serie de efecte de termo-reglare.

Tratamentele cu mezoterapie virtuală se stabilesc pentru fiecare caz în parte, în funcție de necesitățile fiecărui pacient și de tipul de probleme.

La nivel corporal, mezoterapia virtuală are mai multe beneficii:

 • estompează (până la dispariție) vergeturile prin introducerea de elastină;
 • combate eficient celulita (chiar și în stadii avansate) datorită ingredientelor active introduse;
 • tratează capilarele sparte;
 • redă fermitatea și crește tonusul pielii prin producția de fibre de colagen care conduc la netezirea cutanată și implicit la strangerea pielii în exces;
 • reduce volumul depozitelor adipoase inestetice localizate pe diverse zone ale corpului prin relaxare cutanată;
 • decongestionează țesutul prin intensificarea fluxului sanguin, a drenajului limfatic și a microcirculației;
 • echilibrează nivelul de hidratare al pielii uscate cronic;
 • stimulează metabolismul celular datorită introducerii în structura pielii a unor cocktailuri ce conțin vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanti de care pielea are nevoie pentru hrănire și rejuvenare;

Mezoterapia virtuală nu prezintă efecte secundare, însă este recomandat ca în primele 6-8 ore de la tratament să se evite duşurile și băile fierbinţi, sauna și hainele foarte strâmte.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de mezoterapie virtuală în combinație cu microdermoabraziune (în cazul vergeturilor) sau cu o ședință de peeling corporal.

Contraindicații: afectiuni cronice ale pielii (hematom, eritem, prurit, infectii); diabet; afecțiuni cardiace; istoric de accidente vasculare; persoane care urmeaza tratament anticoagulant; femei însărcinate si care alăptează; persoanele care sufera de epilepsie si cancer.

Program tratament intensiv: 10 ședințe = 2-3 ședințe/săptămână timp de 1 lună
Program întreținere: 1 ședință/2 săptămâni

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: