Electrostimulare - Esteem

Electrostimulare

Descriere

Electrostimularea este o metodă sigură și eficientă, non-invazivă, de tonifiere a musculaturii fără a depune efort.

45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Rezultat: muşchii devin mai fermi iar grăsimile sunt eliminate.

Electrostimularea contribuie la eliminarea depunerilor de grăsime, îmbunătaţeşte aspectul fizic, întăreşte şi defineşte musculatura, înlătură stresul şi durerile musculare, dă fermitate muşchilor, ajută în tratamentul artritei, a reumatismului şi asigură o viaţă sănătoasă prin uşurarea fluxului sanguin.

Nu se slăbeşte în kilograme, ci în circumferinţă.

Programele de tratament prin electrostimulare au următoarele aplicații:

 • Remodelare corporală, tonifiere, fermitate – rezultatele obținute prin procedurile de electrostimulare clasice sunt apreciate de mai bine de 25 de ani în centrele de înfrumusețare din Europa.
 • Slăbire ultra rapidă – FAST SLIM – recomandat pentru persoanele care își doresc un corp tonifiat și mai puține kilograme foarte rapid, dar nu au timp pentru un tratament clasic.
  Programul de slăbire ultra rapidă este concentrat într-un interval de numai 15 minute cu contracții dese și profunde. Această procedură reprezintă o soluție de moment cu efecte temporare.
  Pentru rezultate remarcabile este indicat ca ședintele de fast slim să fie combinate cu alte tipuri de tratamente corporale.
 • Lifting sâni – prin stimularea musculaturii de sub claviculă se realizează un excelent lifting la nivelul sânilor. Electrostimularea acționează ca un lifting sâni cosmetic, redând progresiv forma sânilor. Este o procedură extrem de sigură și neinvazivă, fără efecte secundare sau reacții adverse. Procedura constă în aplicarea a 2 (maxim 4) electrozi în zona imediat subclaviculară (iar în cazul sânilor lăsați chiar deasupra lor, usor orientați spre exterior) și efectuarea unui tratament de 45 de min. Procedura poate fi realizată și în cadrul unei ședințe clasice de electrostimulare.
 • Electroterapie & Termoterapie – combinarea celor două tipuri de terapii (electrostimulare în tunelul cu infraroșu) asigură obținerea unor rezultate remarcabile: arderea rapidă a țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și pierderea de centimetri.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședintelor de electrostimulare în combinație cu termoterapie în tunel IR, radiofrecvență, împachetări corporale, presoterapie, ultrasunete sau mezoterapie virtuală.

Contraindicații: epilepsie, hipertiroidie, stimulator cardiac și operații pe cord, tijă metalică, sarcină, boli de piele

Program tratament intensiv: minim 12 ședințe = 4-6 ședințe/săptămână
Program întreținere: minim 1 ședință/săptămână

Program ESTEEM

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: