Cavitație - Esteem

Cavitație

Descriere

Cavitația – liposucție virtuală – este cel mai eficient procedeu de înlăturare a zonelor adipoase și a celulitei, fiind o alternativă nechirurgicală de remodelare corporală prin eliminarea grăsimilor localizate. Este o terapie non-invazivă și nedureroasă. Cavitația are la bază acțiunea ultrasunetelor de joasă frecventă, care formează mici bule de gaz (numite și bule cavitaționale), reducând astfel membranele celulelor adipoase. Aceastea sunt absorbite de limfă și apoi, drenate prin sistemul limfatic.

Testele clinice demonstrează o reducere, în medie cu 4 centimetrii la prima şedinţă de cavitație şi aproape cu 10 cm dupa 3 şedinţe (variabil in functie de tesutul adipos). Terapia are efect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicale şi reduce grăsimea localizată pentru totdeauna.

LED Therapy (parte componentă a aparatului Slim Max) amplifică acțiunea cavitației, asigurând obținerea unor rezultate spectaculoase într-un timp mult mai scurt.

Durata unei ședințe de cavitație este de 30 de minute, timp în care fluxul de grăsimi dizlocat solicită ficatul și rinichii. Practic, fiecare ședința echivalează cu o masă copioasă cu foarte multe grăsimi și din acest motiv se recomandă

  • o dietă bazată numai pe alimente cu un conținut mic de grăsimi cu o zi înainte de tratament;
  • o consumul de alimente cu un conținut mare de grăsimi trebuie evitat minin 72 de ore după tratament;
  • o să se bea aprox 2 litri de apă imediat după tratament.

Pentru detoxifierea corectă a organismului și eliminarea naturală a grăsimilor dizlocate, ședințele de cavitație sunt urmate în mod obligatoriu de presoterapie. Ședințele de cavitație se efectuează o dată pe săptămână.

Pentru amplificarea rezultatelor cavitației se recomandă efectuarea în prealabil a unei ședințe de termoterapie cu infraroșu sau ultrasunete. În acest fel membranele celulelor sunt sensibilizate și rezultatele cavitaţiei se vor vedea mult mai rapid.

Contraindicații: astm bronsic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), afectiuni ale ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, problem cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (4-7 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.

Program tratament intensiv: 5 ședințe = 1 ședință/săptămână
Program întreținere: 1 ședință/3 luni

Program ESTEEM

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: