fbpx

Blog

Topul procedurilor estetice in 2019

Inca un an a trecut. Stim ca a fost un an plin de provocari in care probabil ai uitat cateodata cat de important este sa ai grija si de tine. Dar nici o grija! Acum ca ti-ai reamintit, vei programa mai mult timp cu tine.

Si cum toate lucrurile bune incep cu putin rasfat, te invitam la o cafea sa ne cunoastem si sa intelegem ce nevoi ai. Te poti baza pe colegele noastre, sunt experte in estetica si tratamente corporale.

Dar pana sa ajungi la noi, iti vom da si cateva informatii despre cele mai solicitate tratamente in randul femeilor, bazandu-ne pe ceea ce clientele noastre au solicitat cel mai mult. Am luat in considerare cele peste 5000 de proceduri efectuate in anul 2019 si, in baza acestor informatii, va putem spune care sunt cele mai dorite proceduri estetice. Si fie vorba intre noi, discutam de lucruri serioase realizate cu ajutorul profesionistilor si a unor echipamente de ultima generatie.

Pe primul loc avem o procedura care capata tot mai mult amploare, epilarea definitiva. Despre epilarea definitiva am mai povestit si vrem neaparat sa iti spunem, din rezultatele pe care le-am observat la clientele noastre, ca este extrem de eficienta chiar daca ritmul in care se obtin rezultatele difera de la persoana la persoana. Daca pana acum nu ai avut curajul sa incerci, te invitam sa faci o sedinta demo gratuita*.

Un alt subiect de interes a fost terapia faciala cu oxigen hyperbaric (oxigenoterapia) care este senzationala, si nu o spunem noi, ci clientele noastre. Rezultatele se vad imediat, nu are nici o contraindicatie si poate fi realizata in orice anotimp. Tratamentul cu oxigen hiperbaric a revoluționat industria tratamentelor faciale, fiind dovedit că aportul de oxigen pur accelerează metabolismul celular, având ca rezultat esențial reîntinerirea tenului.

Si, nu in ultimul rand, mezoterapia virtuala (fara ace) care, in multitudinea de tratamente de rejuvenare prin injectare, reprezintă una dintre puținele terapii non-invazive ce actioneaza la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active pentru tratament pe baza unei proceduri numite dermoporatie. De regulă, doar 5% din ingredientele produselor cosmetice ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

Am ales sa prezentam primele trei cele mai solicitate proceduri, insa te putem surprinde si cu altele extrem de eficiente. Cel mai important este sa alegi ce ti se potriveste tie, in functie de parametrii care te definesc si nevoile care le ai.

Te asteptam cu drag sa descoperi procedura ta favorita!

* Solicită o programare  dacă ești interesată de sedința demo pentru epilare definitivă.Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: