fbpx

Termeni și Condiții

Prezentul document – ”Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.puresalon.ro” (denumit în continuare „Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.puresalon.ro (denumit în continuare „Site-ul” și/sau „puresalon.ro”), și are valoarea unei convenții încheiate între CORAL BEAUTY SRL, în calitatea sa de proprietar și administrator al Site-ului, și orice persoană care vizitează ori accesează Site-ul (denumită în continuare „Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni și Condiții, ori a oricărei prevederi din acestea, atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta, precum și a oricărui component al acestuia, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

DEFINIȚII ȘI TERMENI

puresalon.ro – este proprietate a CORAL BEAUTY S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Tămădau Mare, str. Principală nr 86, C3, județul Călărași, România, având număr de ordine în Registrul Comerțului J51/342/2017, cod unic de înregistrare fiscală 37718981.

Vânzător – puresalon.ro, CORAL BEAUTY SRL.

Cumpărător – orice persoană fizică cu vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care efectuează o Comandă, cu sau fără a-și crea cont pe puresalon.ro

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care navighează și culege informații de pe acest Site sau se înregistrează pe acest Site, și prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parola care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Utilizator/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site. Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Comandă – Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe Site.

Conținut – reprezintă:

 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui mesaj (sms, e-mail) trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibile;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 • informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web puresalon.ro și subdomeniile acestuia.

Bunuri și servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Întrebare – formulă de adresare a unui Utilizator/Cumpărător cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile prezentate pe Site.

Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Cumpărătorului care a adresat o Întrebare pe Site sau pe pagina de Facebook a Vânzătorului. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de Vânzător unui alt Utilizator/Cumpărător în cadrul unei discuții.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de catre puresalon.ro, Cumpărătorului, direct sau prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare – telefonic, online sau email- prin care Vânzatorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător după efectuarea Comenzii online are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Această notificare se face fie electronic, printr-un email trimis automat de către site, fie telefonic.

Vânzatorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și/sau serviciilor din Comandă, pentru motive justificate. În acest caz, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației în vigoare pentru toate Comenzile înregistrate online sau prin transfer bancar.

Contractul de vânzare-cumpărare se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul în care comanda este plătită integral și primită de Cumpărător.

POLITICA DE VÂNZARE

Utilizatorii/Cumpărătorii pot achiziționa bunuri și servicii cu plata:

 • online direct pe Site, în meniul “Shop”;
 • direct la locația PURE Salon;
 • prin transfer bancar, pe baza unei facturi emise în prealabil.

Plata cu cardul pentru comenzile plasate pe Site se face prin procesatorul de plăți www.vivawallet.com, în sistemul 3D-Secure. Acest sistem asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Prețurile pe Site sunt exprimate în RON și nu se aplică TVA. La prețul de achiziție nu se adaugă alte costuri, decât contravaloarea transportului, după caz.

Pentru plata prin transfer bancar, Cumpărătorul va contacta Vânzătorul (e-mail, telefon sau messenger) pentru o solicita emiterea unei facturi pentru serviciile/bunurile dorite.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi, sau la unele din modalitățile de plată/livrare, sau de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vânzătorul.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “Contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

În momentul în care ați finalizat o comandă înseamnă că ați fost de acord cu termenii și condițiile prevăzute în acest Document.

POLITICA DE RETUR

Înainte de a face o comandă, vă rugăm să citiți cu atenție toate beneficiile și contraindicațiile procedurilor/serviciilor oferite la PURE Salon. În momentul în care vă dați acordul spre cumpărarea unui serviciu la PURE Salon înseamnă că ați luat la cunoștință și sunteti de acord că nu suferiți de nicio boală/ tulburare care să fie contraindicată procedurilor care se efectuează la PURE Salon. Nu sunt ramursabile serviciile în cazul în care ați omis să menționati aspectele de mai sus încă de la început.

Ofertele promoționale, vouchere și/sau Membership achiziționate online sau direct la locația Vânzătorului nu sunt rambursabile și se supun condițiilor din acest Document.

În situația în care a intervenit o condiție medicală nouă/contraindicație primită de la medic, serviciile respective vor fi înlocuite cu alte servicii care nu contravin stării de sănătate, neexistând posibilitatea de retur.

Vânzătorul va returna sumele încasate pentru bunuri și/sau servicii în urmatoarele situații:

 • mutarea domiciliului în altă localitate dovedită cu actele necesare;
 • situații excepționale grave: calamități, inundații, incendii care vă împiedică să mai ajungeți la programări;
 • deplasări/mutări în afara țării pe durate mai mari de 6 luni -1 an.

Rambursarea sumelor încasate de Vânzător pentru bunuri/servicii achiziționate de Cumpărător online sau direct se face doar în baza unei cereri de retur completată în termen de 14 de zile de la tranzacție. Banii vor fi returnați în contul specificat pe formularul de retur în termen de maxim 90 de zile lucrătoare de la data înregistrării formularului de retur.

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea serviciilor va fi în concordanță cu Regulamentul de Conduită disponibil pe Site.

Serviciile achiziționate online sau direct vor fi livrate cu programare în prealabil la locația PURE Salon din București, Bd. Dacia 130A, et.1, sector 2.

Bunurile achiziționate (ex produse cosmetice) vor fi livrate prin curier la adresa indicată de Cumpărător. Taxele de livrare vor fi suportate de cumpărător.

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. În acest caz Vânzătorul este exonerat de returnarea sumelor încasate de la Cumpărător pentru serviciile achiziționate online sau direct. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, Contractul va înceta de plin drept, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

ALTE PREVEDERI

Vânzătorul nu va fi răspunzătoar pentru erori și inexactități tehnice apărute pe Site, erori dactilografice, documentație, ilustrații sau imagini eronate. Informațiile prezentate pe Site sunt actualizate periodic, îmbunătățiri și/sau modificări pot fi efectuate în orice moment.

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: