fbpx

Descriere

Mediul în care trăim ne afectează tenul în egală măsură. Pentru a combate efectele și a preveni deteriorarea tenului, la Pure Salon vă punem la dispoziție un tratament premium, marca BIOLINE, cu puternic efect antioxidant și revitalizant. Formula inovatoare a gamei de tratament combină cele mai avansate forme de vitamina C cu complexe active multifuncționale pentru a proteja frumusețea tenului tânăr și pentru repararea deteriorărilor pe care procesul de îmbătrânire le produce tenului matur.

Eficiența acestui tratament este dovedită clinic și asigură un plus de hidratare și elasticitate, un aspect mai radiant al tenului, o piele mai catifelată, mai netedă, mai fermă și revitalizată.

Programul de tratament cuprinde:

  • Ser intensiv cu o puternică acțiune cosmetică antioxidantă ce conține o combinație de trei tipuri diferite de vitamina C, în concentrație ridicată, ce reprezintă un aport exclusivist de hidratare și elasticitate pentru piele;
  • Mască revitalizantă cu extract din alge marine – constituie o autentică sursă de hidratare ce contribuie la revitalizarea tenului, redând prospețimea și luminozitatea tenului cu aspect tern, uscat și neuniform;
  • Cremă luminozitate intensă ce hrănește pielea, asigurându-I hidratare și un aspect uniform tenului, gâtului și decolteului.

Program tratament intensiv: 5 ședințe = 1 ședință/săptămână
Program întreținere: 1-2 ședințe/lună

Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: