fbpx

Împachetări corporale

Descriere

Tratamentul prin împachetare corporală contribuie la eliminarea excesului de lichide și toxine din organism, având efecte remarcabile în slăbirea în circumferință și în kilograme și combaterea celulitei.

Ședințele de împachetare reprezintă momente de relaxare, timp în care ingredientele active acționează eficient pentru obținerea rezultatelor dorite.

Eficiența acestor tratamente este dată de caracteristicile produselor utilizate. La Pure Salon am ales să utilizăm produse de top, gamele BIOLINE și BRUNO VASSARI.

Împachetare cu nămol pe bază de alge marine și polifenoli din struguri / BRUNO VASSARI – extract din alge marine (Laminaria) / extract de struguri (Vitis Vinifera) / caolin (argila albă) – un tratament complet care combină acțiunea de slăbire („topire” a grăsimilor) conferită de alge cu cea anti-îmbătrânire conferită de extractul de struguri. Beneficiile acestui tratament sunt multiple:

 • elimină toxinele și furnizeaza pielii toate substanțele active din alge;
 • activează circulația sanguină și eliminarea lichidelor retinute de organism;
 • acționează asupra diferitelor tipuri de celulită, în special asupra celei edematoase, care este cea mai dureroasa și este corelată cu probleme limfatice și circulatorii.

Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele cu retentie de lichide și celulită.

Împachetare cu nămol pe bază de alge marine / BIOLINE – extract din alge brune / săruri marine / extract din ruscus / cell-reverse seaweed – o combinatie extrem de eficientă ce acționează în punctele critice ale corpului, afectate de imperfecțiuni ale pielii provocate de celulită și retenție de apă. Ingredientul cheie al acestui tratament este reprezentat de cell-reverse seaweed – extras dintr-o algă brună specială din Mediterana – care are o puternică acțiune de drenaj și garantează o acțiune estetică triplă:

 • stimulează eliminarea excesului de lichide prin stimularea drenajului limfatic;
 • inhibă formarea noilor celule adipoase și acumularea grăsimilor în țesut adipos;
 • îmbunătățește tonusul și elasticitatea prin stimularea sintezei de colagen.

Abilitatea ridicată de schimb osmotic a sărurilor și proprietățile substanțelor active eliberate contribuie la minimizarea aspectului de coajă de portocală. Asigură uniformitate, fermitate și o senzație de lejeritate.

Combinat cu bandajele Sculpt&drn (vezi mai jos) se asigură un tratament premium de drenaj, cu o acțiune intensă asupra membrelor inferioare

Împachetare cu nămol vulcanic / BIOLINE – nisip vulcanic / extract din portocale / extract din ghimbir / liporeducer complex – un tratament intensiv ce reduce depozitele localizate de grăsime și netezește pielea facând-o catifelată și suplă, ce utilizează o metodă extrem de avansată de livrare a ingredientelor active, liporeducer complex. Acest “sistem lipozomial” inovator permite acțiunea ingredientelor active la un nivel cutanat mai profund, pentru efect maxim. Complexul de ingredient active inovatoare, cu efecte stimulante și termogenice, acționează asupra abdomenului, șoldurilor, coapselor și feselor, pentru a defini mai bine contururile corpului.

Împachetare sculpt&drn – bandage / BIOLINE – săruri marine / extract de mesteacăn / extract de cafea verde / cell-reverse seaweed – o strategie intensivă pentru combaterea celulitei și a depozitelor adipoase. Formula exclusivă cu o concentrație ridicată de sare, alături de ingredientul inovator cell-reverse seaweed și acțiunea controlată a bandajelor, îmbunătățesc eficiența tratamentului. Bandajele, îmbogățite cu extracte de mesteacăn și cafea verde, eliberează gradual substanțe active de înaltă calitate în țesuturi, stimulând elasticitatea și femitatea pielii. În plus, are un efect exceptional în caz de greutate sau umflare a membrelor inferioare, pentru o senzație imediată de bine și lejeritate.

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: