fbpx

#stayPURE

Ne aflăm într-o perioadă care anunță multe schimbări pe toate planurile, unele bune și unele mai puțin bune. Cert este ca schimbarea este constanta din viața noastră și cu siguranță ne vom adapta și vom merge mai departe cu fruntea sus. Și indiferent în ce etapă a vieții ne aflăm, cel mai important este sa avem grijă de noi. Pentru că având grijă de noi, avem grijă de tot ceea ce ne înconjoară.

Chiar dacă pentru o perioadă vom păstra distanța, suntem alături de voi și ne dorim să recreem starea PURE așa cum ne pricepem mai bine, împărtășind emoții și oferind informații și sfaturi pentru frumusețea ta.

Noi, fetele de la PURE Salon, ne-am gândit să împărtășim emoții pozitive pentru a depăși mai ușor această perioadă.  În acest sens am inițiat campania #stayPURE ce se va derula până pe data de 15 aprilie 2020. Ce presupune această campanie? Să împărtășești cu noi un moment PURE cu zâmbetul pe buze. Trimite-ne o poză cu tine care să ne inspire să fim pozitive. Știm că o poza face cât o mie de cuvinte, așa ca ne vom bucura de fiecare zâmbet primit.

Și când vine vorba de informații și sfaturi pentru frumusețea ta, ține cont că noi, ca specialiști, îți stăm la dispoziție dacă vrei să ne adresezi o întrebare pe chat. Și mai mult decât atât, frumusețea se întreține și la domiciliu, așa că te vom ajuta cu sfaturi practice pe care le poți aplica chiar tu în confortul casei tale. Urmărește postările și articolele ce vor urma.

Fii PURE mereu și în orice condiții!

“Urmareste campania pe pagina de Facebook.”Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: