fbpx

Private SPA

Sunt multe feluri în care poți sărbători ziua de naştere, petrecerea de burlăciţe sau evenimentele importante din viaţa ta. Dacă alegi însă răsfăţul la PURE Salon, selectând unul dintre pachetele noastre, te asigurăm că va fi o experienţă memorabilă. 

Și mai mult decât atât, veți avea rezervat salonul exclusiv pentru voi!

 

PRIVATE ZEN (2-3 persoane)

Relaxare alături de prietenele tale!

Chiar dacă timpul nu îți este cel mai bun aliat, dar îți dorești să petreci timp de calitate împreună cu prietenele tale, atunci avem soluţia perfectă.

Te vei bucura de momente de răsfăț și relaxare, de momente pentru tine și cu prietenele tale. Dar nu în cele din urmă, vei vedea rezultatele terapiilor realizate de experții noștri.

Veti avea la dispozitie ambientul PURE doar pentru voi timp de 2 ore jumătate. În tot acest timp, tu și prietenele tale veți avea o experiență unică, bazată pe terapii ce induc starea de bine și de relaxare.

Servicii propuse: Masaj relaxare, Tratament facial Bioline, Masaj facial, Reflexoterapie, Gomaj corporal, Împachetare cu nămol

Programul va fi personalizat în funcție de preferințe și de recomandările noastre.

Preț/persoană: 350 lei

 

SPA PARTY (3-4 persoane)

Ce poate fi mai placut decat o escapadă relaxantă cu fetele pentru a celebra un moment important?

Fie că este vorba de aniversarea zilei de naștere, petrecerea înaintea zilei nunții sau orice altă ocazie memorabilă, este pretextul perfect pentru a vă bucura de frumusețe și momente de calitate petrecute într-o atmosfertă relaxantă și un ambient fermecător.

Lăsați-vă răsfățate și ciocniți un pahar de șampanie depanând amintiri!

Veti avea la dispozitie ambientul PURE doar pentru voi timp de 4 ore și ne vom ocupa de toate aspectele, inclusiv cofeebreack (gustari,cafea,ceai,sucuri naturale), masa de prânz (meniu vegan, desert, sampanie) și divertisment, cadouri surpriză, tombolă. 

În tot acest timp ne vom ocupa să vă oferim experiența PURE la cele mai înalte standarde.

Programul complet va fi comunicat cu o zi înainte de eveniment.

Terapiile de baza incluse în program sunt astfel gândite pentru a beneficia de maximum de relaxare și pentru a putea fi realizate simultan. Fiecare din voi va beneficia de doua serii de astfel de terapii (stabilite in prealabil în funcție de preferințe și recomandările noastre).

  • Gomaj corporal 20’ + Masaj relaxare 50’
  • Tratament facial Bioline 50’ + Masaj facial 15’
  • Manechiura/Pedichiura 45’ + Reflexoterapie 30’
  • Gomaj corporal 20’ + Impachetare la tunel cu namol 45’

Preț/persoană: 900 lei

Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: