Remodelare eficientă a zonelor “problemă” cu ajutorul cavitației - Esteem

Blog

Remodelare eficientă a zonelor “problemă” cu ajutorul cavitației

Nu este nimic mai frustrant decât să muncești din greu pentru a slăbi fără să vezi rezultate notabile. Câteodată, indiferent câtă mișcare faci sau câte diete ții, pur și simplu nu poți scăpa de anumite zone problemă.

Dar, ghici ce? Poți alege să nu rămâi cu aceste “probleme” pentru totdeauna. Cavitația cu ultrasunete, denumită și liposucție virtuală, este una din terapiile care au revoluționat tratamentele estetice de slăbire.

CE ESTE CAVITAȚIA CU ULTRASUNETE?

Cavitația este adesea asociată ca o alternativă a liposucției chirurgicale. Din acest motiv i se mai spune si liposucție virtuală. Aceasta este o procedură non-ivazivă de remodelare corporală care ajută la reducerea în centimetri pe zonele unde există depozite de grăsime. Cele mai frecvente zone unde se utilizează cavitația sunt abdobenul, coapsele, spatele și fesele.

În termini științifici – ultrasunetele penetrează suprafața pielii și descompun celulele grase. Procesul se întâmplă în felul următor:

  • După descompunerea sau “lipoliza” celulelor grase, trigliceridele sunt eliberate în lichidul care se găsește între celulele noastre grase. Trigliceridele sunt principalul tip de grasimi din corpul nostru, până la 95% din grăsimile totale.
  • Organismul nostru descompune trigliceridele în două componente, respectiv glicerol și acizi grași.
  • Acizii grași sunt metabolizați de către ficat, în timp ce glicerolul (solubil în apă) este trecut prin lichidul dintre celulele grase și eliminat ca reziduu sau metabolizat de ficat.

Prin urmare, odată ce aceste celule grase au fost descompuse, organismul încearcă să le folosească sau le elimină definitiv.

Pentru că lucrează țintit pe zonele cu depuneri de grăsime, aceasta nu este o procedura de slăbire în kilograme, ci în centimetri.

CAVITAȚIA CU ULTRASUNETE ESTE EFICIENTĂ?

Da, cavitația cu ultrasunete asigură rezultate măsurabile. Vei putea ține evidența modificărilor prin măsurarea circumferinței pe zona cu probleme sau doar privind în oglindă.

Totuși, ține cont că funcționează doar pe anumite zone, unde există depozitele de grăsime, și nu vei vedea rezultate peste noapte. Ai răbdare, pentru că cele mai bune rezultate se obțin după cîteva săptămâni sau luni de la procedură.

Acest proces necesită dedicare, și este important să fie respectat planul de tratament stabilit la salon în vederea obținerii rezultatelor dorite. Pentru ca rezultatele să apară mai repede și să se mențină mai mult timp este important să ai o alimentație sănătoasă (cu un conținut de grăsimi scăzut), să bei suficientă apă și să faci mișcare în mod regulat. Cu cât bei mai multă apă, cu atât va fi mai ușor pentru organismul tău să elimine acizii grași.

Rezultatele vor varia și în funcție de istoricul tău medical, structura corporală, și alți factori specifici. Acești factori afectează nu numai rezultatele ci și cât se vor menține aceste rezultate.

Vei putea vedea rezultate chiar după primul tratament. Cu toate aceste, majoritatea persoanelor au nevoie de mai multe ședințe înainte de a vedea rezultatele dorite.Program ESTEEM

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: