Blog

Regulament concurs #PUREMe

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului „PUREMe” (denumit in continuare „Concursul”) este Coral Beauty SRL, cu sediul in Com. Tamadau Mare, Jud Calarasi. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Organizatorul va efectua extragerea castigatorilor prin Random.org si va anunta castigatorii pe pagina de Facebook.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 30 iulie 2018, ora 19:00 – 13 august 2018, ora 11:00, pe pagina de Facebook Pure Salon.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice de sex feminin, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa sau religie, rezidente in Bucuresti, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.
Concursul este promovat pe pagina Facebook Pure Salon si pe www.concursoman.ro.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Pure Salon de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 30 iulie 2018, ora 19:00 pana la 13 august 2018, ora 11:00, astfel:
1. LIKE la pagina Pure Salon
2. Sa raspunda la intrebarea postata pe pagina Facebook dedicata concursului: “Spune-ne unul din secretele tale de frumusete”
3. In comentariu raspunsul sa contina hashtagul #PUREMe
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modera, edita și/sau elimina orice tip de comentarii cu continut ilegal, cu conotatii obscene, defaimatoare, rasiste, xenofobe, politice, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator sau fata de orice alta persoana fizica sau juridica, si comentarii cu continut postat in scopul vanzarii anumitor produse sau care promoveaza alte concursuri, marci.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Se va alege o castigatoare prin Random.org. Premiul concursului este o sedinta de oxigenoterapie cu cocktail de multivitamine si un masaj facial.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Se va alege o castigatoare prin Random.org. Toti participantii la concursul „PUREMe” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Castigatoarei concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul pe data de 13 august 2018, astfel: li se va afisa numele pe pagina Pure Salon de pe Facebook la postarea de concurs. Programarea la sedinta de tratament oferita ca premiu se va face pana la data de 15 august. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarei din motive care nu tin de el. Premiul va fi acordat castigatoarei in termen de 20 (douazeci) de zile de la validare. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la neefectuarea sedintei de tratament din pricina clientului, avand in vedere ca anularea unei programari se poate face cu 24 de ore inainte, in caz contrar sedinta se considera efectuata.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor in sectiunea de comentarii la postarea de concurs. Va rugam sa pastrati un limbaj adecvat in cazul in care faceti comentarii la postare.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 13 august 2018, ora 11:00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe pagina de website Pure Salon (www.puresalon.ro) la sectiunea Blog. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Pure Salon.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 13. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Coral Beauty SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente

 Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.