fbpx

Blog

Radiofrecvența – un tratament premium împotriva celulitei!

Te confrunți cu problema celulitei? Nu ești singura. Este o problemă care afectează aproape 90% din femei, chiar și pe cele într-o formă fizică de invidiat.
Ai vrea să apelezi la tratamentele de care beneficază vedetele și nu știi de unde să începi? Te ajutăm noi cu câteva sugestii și soluții. Află în rândurile de mai jos despre radiofrecvență – un mijloc de slăbit și combatere a celulitei – metodă modernă, nedureroasă și non-invazivă folosită de femei în întreaga lume!

Radiofrecvența constituie la ora actuală tehnologia cea mai folosită pentru îmbunătătirea aspectului corporal, înlocuind cu succes unele tehnici de chirurgie estetică.
Această tehnologie de ultimă generație are la bază emisia de unde electromagnetice cu frecvență mare care transforma energia celulară în energie termică, generând efectul de încălzire selectivă a țesuturilor până la temperaturi extrem de ridicate (60-68 grade Celsius). Acțiunea termică este selectivă deoarece frecvențele undelor electromagnetice și adâncimea acestora sunt foarte bine calibrate la nivelul aparatului, având efect de destabilizare doar asupra celulelor grase. Dacă țesutul gras este cel țintit privind efectele termice înalte ale radiofrecvenței, la nivelul celorlalte celule are loc un efect termic mai mic, insuficient pentru a produce daune celulare, dar eficient în privința stimulării funcțiilor celulelor.
Tratamentul de remodelare corporală folosind radiofrecvența actionează țintit asupra celulitei și a țesuturilor grase prezente în diverse zone ale corpului (de exemplu zona posterioara a brațelor, zona superioară a genunchiului, zona abdominală etc.) prin scăderea țesutului gras subcutanat, contribuind la combaterea și prevenitarea acestor aspecte inestetice.

Totodata, radiofrecvența stimulează circulația sanguină la nivelul pielii, îmbunătățește drenajul limfatic și reface structura de colagen subcutanată.

Tocmai datorită principiilor selective ale radiofrecvenței de a acționa distructiv doar asupra țesutului gras această metoda este una premium în procesele de remodelare și slăbire.

Tratamentele corporale cu radiofrecvență prezintă și alte beneficii despre care merită să amintim:
– Îmbunătățesc circulația la nivelul pielii și refac elasticitatea;
– Previn apariția ridurilor sau a vergeturilor;
– Tratează pliurile în exces de la nivelul coatelor sau genunchilor;
– Tratează eficient zonele de piele uscată;
– Îmbunătățesc drenajul limfatic și previn reapariția celulitei;
– Ajută la creșterea ușoară a producției de fibre de colagen, ceea ce îmbunătățeste fermitatea pielii;
– Combat aspectul de piele flască;
– Favorizează eliminarea toxinelor din țesuturi.

Radiofrecvența poate fi contraindicată sau amânată în câteva situații:
– când există răni la nivelul pielii:
– când persoana în cauză suferă de boli inflamatorii ori contagioase;
– în diagnosticul de epilepsie sau tulburari mentale;
– în sarcină și alăptare;
– la persoanele care prezintă tije, implant metalic sau stimulator cardiac;
– în cazul purtării de sterilet metalic;
– la persoanele cu fragilitate vasculară, trombocitopenie, insuficiență hepatică, tulburări de coagulare sau risc de sângerare.

Ce fel de ingrijiri se necesită înainte și după tratament?

Trebuie să se evite expunerea la soare între 48 și 72 de ore, înainte și după tratament. Se recomandă să nu se spele pielea 2 ore după aplicare.

Te așteptăm la o discuție detaliată despre radiofrecvență. Te asigurăm că PURE SALON promovează și susține frumusețea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiei și a produselor de ultimă generație și a unei echipe de profesioniști.

You’re PUREfect already!
Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: