fbpx

Blog

Pregătirea tenului primăvara

Primăvara își face simțită prezența și este important să ne adaptăm la modificarea de anotimp. Și pentru că primăvara este anotimpul renașterii, nu o putem întâmpina altfel decat cu un ten revigorat.

Dar cum face trecerea de la ritualul de ingrijire a tenului specific în sezonul rece la cel de primăvară? Prin modificarea treptată a ritualului de îngrijire a tenului, schimbarea produselor și ingredientelor active folosite.

Exfoliere

Primul pas pentru îngrijirea tenului primăvara îl reprezintă exfolierea ușoară, care ne va ajuta să eliminăm celulele moarte de la suprafața tenului și îl va face să își recapete luminozitatea. Gerul afectează de obicei stratul protector al pielii, făcând tenul mai vulnerabil la bacterii și factori iritanți.

Hidratare

Menținerea unui ten hidratat este la fel de importantă în orice anotimp, doar ca diferă nivelul de hidratare pe care îl aplicăm. Primăvara, când există mai multă umiditate în atmosferă, este recomandat să folosim o cremă hidratantă cu textură mai ușoară care să confere tenului confort și să nu îl încarce. Cele mai potrivite ingrediente active în această perioadă sunt cele vegetale.

Și pentru că hidratarea pielii se face nu doar la exterior, ci și la interior, ai grijă să bei cât mai multă apă.

Protecție solară

Primăvara razele soarelui sunt mult mai puternice așa că este indicat să ne protejăm pielea cu o cremă cu factor de protecție ridicat, cel puțin 30. Aceasta protecție este esențială pentru a preveni efectul negativ al razelor UVA si UVB și a menține sănătatea și tinerețea tenului. În funcție de tipul de ten, poti alege crema de protecție solară adecvată.

Pentru că primăvara are o semnificație deosebită mai ales în rândul femeilor, este momentul potrivit să ne acordăm mai multă atenție și să ne răsfățăm. Și cea mai buna metodă ar fi să îți rezervi o zi doar pentru tine, o zi în care să te relaxezi și să oferi tenului tău îngrijire de specialitate. Cu siguranță o vizită la esteticiană îți va oferi numeroase avantaje:

  • curatarea in profunzime a pielii pentru a o pregati de vremea mai caldă;
  • hidratarea corespunzătoare pentru un plus de luminozitate;
  • nutrienții de care are nevoie tenul tău pentru a radia de frumusețe;
  • cele mai bune sfaturi legate de ingrjirea pielii tale.

Procedurile estetice ideale de realizat primăvara recomandate de către PURE Salon sunt:

Microdermoabraziunea facială cu pulbere de diamant asigură curățarea și exfolierea pielii în profunzime, fiind îndepărtate impuritățile și celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii.

Procedura de peeling cu ultrasunete purifică și regenerează, exfoliază și activează reînnoirea celulară. Tratamentul îndepărtează celulele moarte de la nivelul epidermei, precum și petele pigmentare, comedoanele (punctele albe și negre) și coșurile, într-un mod non-invaziv și nedureros. Totodată contribuie la hidratarea și recondiționarea țesuturilor pielii.

Oxigenoterapia se bazează pe aportul de oxigen pur care accelerează metabolismul celular, având ca rezultat esențial reîntinerirea tenului și hidratarea pielii in profunzime.

Mezoterapia virtuală cu LED Therapy ajută la ameliorarea și remedierea efectelor îmbătrânirii tenului. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

Tu cum alegi să te îți răsfeți tenul primăvara?



Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: