fbpx

Nutriție

Pentru ca noi credem tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, iar sanatatea si frumsetea sunt in mainile tale, este momentul sa iti alegi constient si responsabil deciziile alimentare. Imbunatatire   calitatii alimentatiei zilnice va fi urmata de o imbunatatire a calitatii vietii.

La Pure Salon ai acces la programe de nutritie personalizata si educatie alimentara astfel incat tu sa atingi obiectivul dorit privind pierderea in greutate mentinand rezultatele pe termen lung. Te vom ajuta sa descoperi pas cu pas ce presupune adoptarea unui stil de viata sanatos.

Mihaela Mocanu va fi ghidul tau pentru o alimentatie sanatoasa si slabit frumos. Prin programele sale bazate pe principiile alimentatiei sanatoase, in cei 4 ani de activitate, a reusit sa ghideze spre atingerea obiectivelor de greutate atat adulti, cat si  copii si adolescenti.

Care sunt pasii pentru a incepe un program de nutritie?

 1. Consultația initială. Acesta este primul pas pentru a slăbi sănătos și frumos. Timp de 90 de min vei discuta în detaliu cu Mihaela despre istoricul greutății tale, profilul metabolic, greutatea optima si obiceiuri alimentare.  Va fi efectuata si o evaluare corporala ultilizand bioimpedanta care ne ajuta sa aflam procentul de grăsime, nivelul de hidratare, masa musculară, grăsimea viscerala.

Inainte de a te programa pentru consultatie recomandam sa ai:

 • un set recent de analize medicale, pentru ca sanatatea ta este foarte importanta pentru noi
 • un jurnal alimentar in care sa ai notate toate alimentele si bauturile pe care le-ai consumat in ultimele 7 zile, pentru a afla cu exactitate obiceiurile tale alimentare

La final, vei pleca cu un plan de acțiune bine pus la punct, pentru a-ți atinge obiectivele de scădere în greutate. 

 1. Program de nutritie personalizat. După consultatia initiala, împreună cu Mihaela, veți pune pe picioare o dietă personalizată, în funcție de rezultatele obținute. Niciun om nu seamănă cu altul, prin urmare, nicio dietă nu seamănă cu altă dietă. Programul de nutritie se va stabili lunar si pe tot parcursul veti fi asistati de Mihaela care va va indruma pas cu pas catre un stil de viata sanatos. Este recomandat ca programul de nutritie sa fie sustinut minim 6 luni pentru rezultate optime.

“Cel mai mult îmi place să zâmbesc. Sunt pasionată de nutriție și ador să fiu în mijlocul oamenilor, să le ascult povestea și să îi încurajez spre succes.”

Prețuri

 • Consultație inițială, 250 lei
 • Program de nutriție personalizat, vezi pachete

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: