fbpx

Reflexoterapie

Descriere

Reflexoterapia este o formă de masaj localizat realizată în principal la nivelul tălpilor ce contribuie la eliminarea toxinelor și stimularea functiilor întregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele în care se află cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o hartă a întregului corp. Creierul, ochii, urechile, glanda tiroida, plamânii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele – toate au câte un punct reflex corespondent în talpă. Prin masarea acestor puncte pot fi prevenite și chiar tratate diversele afecțiuni ale acestor organe.

Trebuie să te avertizăm că primele ședinte de reflexoterapie sunt cam dureroase, există chiar momente când masajul ți se va părea de nesuportat. Acest lucru se întâmplă din cauză că acum elimini toxinele pe care le-ai acumulat de-a lungul anilor. Durerea va fi resimțită doar în acele puncte reflexe care corespund organelor cu probleme, dar va scădea în intensitate după câteva ședințe.
Este posibil să ai de-a face si cu ceva reactii adverse în timpul terapiei: poti avea amețeli, greață, stare de oboseală, febră, erupții cutanate. Acestea nu sunt un motiv de ingrijorare, fiind absolut normale în procesul de eliminare a toxinelor.

Acest tip de masaj este contraindicat în cazul femeilor însărcinate, persoanelor cu risc de hemoragie, persoanelor cu răni deschise sau iritații în zona tălpilor.

Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: