fbpx

Masaj anticelulitic

Descriere

Masajul anticelulitic are rolul de a remodela aspectul țesutului adipos și de a îndepărta celulita într-o proporție cât mai mare, acționând asupra zonelor afectate (picioare, fese, brate sau abdomen) cu manevre specifice acestui tip de masaj, în sesiuni repetate.

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic constă în îmbunătățirea circulației sangvine care determină intensificarea arderilor de grăsimi, favorizând reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Presiunea directă și mișcările circulare eliberează tensiunea locală de la nivelul mușchilor, facilitand buna trecere a fluxului sangvin.

Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela că stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea toxinelor asociate cu formarea celulitei. Totodată, contribuie la eliminarea apei reținută în țesuturi.

Alte beneficii importante:

– Accelerează metabolismul și favorizează pierderea în greutate
– Activează sistemul limfatic pentru o mai bună detoxifiere
– Îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii.

Pentru a crește eficiența acestui tip de masaj, La Pure Salon folosim creme și uleiuri speciale cu puternic efect anticelulitic și o perie de masaj din materiale naturale (pentru a evita electrizarea pielii) care are un puternic efect împotriva celulitei. Pentru combaterea rapidă a celulitei se recomandă asocierea masajului cu alte tratamente eficiente în eliminarea celulitei, așa cum sunt radiofrecvența, electrostimularea, ultrasunete sau împachetările în tunel cu infraroșu.

Primele rezultate se observă după câteva ședințe de tratament, în funcție de metabolismul fiecărei persoane. Ședințele de masaj anticelulitic trebuie efectuate intensiv, de 3 ori pe săptămână, cu o zi pauză între ședințe, iar după obținerea rezultatelor dorite, se recomandă o ședință pe săptămână pentru întreținerea rezultatelor obținute. 

Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: