fbpx

Blog

Frumusețea este o stare de spirit!

Toate femeile sunt frumoase, însă nu toate femeile știu cât sunt de frumoase. Noțiunea de frumusețe nu se limitează doar la aspectul fizic, practic este un pachet de calități cu care fiecare femeie este înzestrată. Depinde doar de noi, ca reprezentante ale sexului frumos, să punem în evidență aceste calități.Cu siguranță ați întâlnit persoane pe care le-ați considerat atrăgătoare chiar dacă din punct de vedere fizic nu se încadrau în etaloanele de frumusețe. Aceasta este dovada că frumusețea, dincolo de aspectul fizic, este consolidată prin atitudine. Nu trebuie să fii perfectă ca să fii frumoasă, trebuie doar să te placi așa cum ești și atunci vei avea atitudinea potrivită.
La Pure Salon promovăm frumusețea în toate formele ei. Tocmai de aceea ne-am propus să organizăm constant workshop-uri dedicate femeilor, pe teme de interes. În acest demers avem susținerea unui psihologo psihoterapeut, Cristina Brînzei, care va aborda tematicile propuse pentru fiecare workshop cu dedicare și profesionalism.
Ne dorim să creăm o comunitate de femei care în orice moment să poată spune “sunt frumoasă” și susținem cu încredere faptul că frumusețea este o stare de spirit.
Urmărește-ne pe pagina web si pe Facebook pentru a afla programul workshop-urilor.

 Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: