fbpx

Diagnosticare stadiu celulita

Peste 85% din femei cu varsta peste 20 de ani se confrunta cu celulita. Factorii principali ce favorizeaza aparitia celulitei sunt dieta bogata in carbohidrati si grasimi animale, stilul de viata sedentar, factori genetici si retentia de apa. Factorii care pot agrava celulita sunt reprezentati de stres, acumularea de toxine in organism, fumat, pierderea brusca in greutate, contraceptive. Celulita nu este o afectiune patologica, ci doar o problema de ordin cosmetic, ce reprezinta o inflamatie a tesutului celular adipos. Primul pas in lupta pentru combaterea celulitei este diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Pe baza unui diagnostic corect pot fi stabilite metodele optime de tratament pentru eliminarea celulitei. Stadiile de evolutie a celulitei care sunt identificate in cadrul PURE SALON cu ajutorul kitului de diagnostic Cell-Meter sunt urmatoarele:
 • Stadiul I – normalitate – foarte rar si doar pe anumite zone
 • Stadiul II – edeme si lipoedeme – elasticitate scazuta, retentie lichide
 • Stadiul III – micronoduli – edemele sunt mai proeminente, senzatie de granule fine
 • Stadiul IV – macronoduli – cel mai avansat stadiu al celulitei, nodule durerosi si vizibili cu ochiul liber
Nu se recomanda expunerea la soare sau solar cel putin 24 de ore inaintea examinarii. Diagnosticare in cadrul PURE SALON este GRATUITA. Diagnosticare rapida in 3 PASI. Ce presupune procesul de diagnosticare:
 • Pasul 1 – Clienta trebuie sa fie relaxata, iar zona care urmeaza sa fie analizata sa fie curata si uscata.
 • Pasul 2 – Se aplica banda termografica pe mai multe zone de interes care se va colora in diferite nuante, indicand stadiul de evolutie al celulitei
 • Pasul 3 – Este intocmita o fisa personala in care se consemneaza rezultatele diagnosticarii si este recomandat un pachet personalizat de tratament.
Evolutia rezultatelor pentru fiecare client al PURE SALON este urmarita cu atentie, asfel ca fiecare client va detine o fisa personala privind terapiile aplicate. In cazul terapiilor corporale, unde pot fi definiti parametrii valorici, la prima sedinta de tratament vor fi masurate dimensiunile corporale care vor fi notate in fisa personala. In functie de frecventa sedintelor de terapii corporale si de scopul vizat, se vor efectua masuratori periodice pentru a se vedea evolutia clientului.

Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: