fbpx

Despre noi

DESPRE

Pure Salon

PURE SALON promovează și susține frumusețea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiei și a produselor de ultimă generație și a unei echipe de profesioniști.
Oferim clienților experiența unor servicii de calitate, aparatură de top, produse profesionale, diagnosticare și programe personalizate, personal instruit și o atmosferă primitoare și relaxantă.

CE ÎNSEAMNĂ

PURE SALON

PROFESIONALISM

servicii de calitate la cele mai înalte standarde

UNIC

Oferim tratamente personalizate, adaptate nevoilor fiecărei persoane

REZULTAT

Satisfacția clienților este obiectivul nostru

ECHILIBRU

Între frumusețe și sănătate

Când pășești pragul unui salon de înfrumusețare și relaxare, primul impact este decisiv. Când intri la PURE Salon, exact cum îi spune și numele, simți puritatea și curățenia inspirate de albul predominant care te înconjoară, te simţi instant în largul tău și ești cuprins de un sentiment de siguranţă, după ce ești întâmpinat și îndrumat pe tărâmul frumuseții. Ambientul, cromatica din salon, temperatura, muzica ambientală și nu în ultimul rând profesionalismul personalului de acolo fac din Pure Salon un loc pe care îl recomand cu drag pentru momentul de frumusețe și relaxare al oricărei femei!

Luminita Iliescu
,

Pure Salon este oaza de liniște și de înfrumusețare de care orice femeie are nevoie, măcar o dată pe săptămână! Așa am ales eu masajul facial, terapia cu oxigen pentru ten și radiofrecvența și când ajung acolo, nu aș mai pleca! Este minunat să te lași răsfățată de mâinile priceputelor doamne cosmeticiene! După trei ședințe, cele două care nu-mi dădeau pace, liniuța de deasupra buzei și cea din barbă ( la riduri mă refer) s-au topit! Sunt pe drumul cel bun! Drum neted, fără de semne pe față! Recomand cu mare drag, doamnelor și domnișoarelor! Încercați să vă oferiți o oră de iubire! Iubire față de propria față și nu numai!

Mihaela Coserariu
,

Un coltisor de rai in care sa iti regasesti feminitatea si sa te apropii de tine si de corpul tau, casuta sufletului tau. Totul este impecabil, de la design-ul locatiei, pana la serviciile oferite si modul de relationare. M-am simtit minunat si stand de vorba cu Corina, mi-am dat seama ca nu e vorba doar de dorinta de a ne ajuta sa aratam cat mai frumos si sanatos ci e vorba de mult mai mult, de misiunea de a transmite femeilor cat de mult frumos se poate regasi in noi femeile, atat la interior cat si la exterior.

Irina Iordache
,

Pure Salon este o experienta, o experienta de liniste, frumusete, eleganta. Un loc in care iti doresti sa revii tocmai pentru acea liniste. Datorita ambiantei, muzicii si a faptului ca se respecta momentul tau de pace am fost foarte relaxata in timpul tratamentului cosmetic, atat de relaxata incat as fi putut adormi. Nu este nevoie de o conversatie pe tot parcursul tratamentului ceea ce am apreciat foarte mult…pur si simplu esti lasata sa te bucuri de moment si de ceea ce simti, experimentezi.

Alina Botica
,

Fetele de la Pure Salon sunt atente, amabile si bine pregatite. Tratamentele se fac pe baza unei analize individuale si sunt specifice fiecarei cliente. Pana cum am beneficiat de terapia pentru ten, dar cu siguranta voi reveni si pentru cele corporale.

Cosmina Chitu
,

Sunteți pregătită să faceți o programare?

Program Salon

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: