fbpx

Blog

De ce să alegi epilarea definitiva cu laser

Epilarea definitivă este cea mai populară procedură nechirurgicală, atât în rândul persoanelor de sex feminin, cât şi a celor de sex masculin.  Această procedură prezintă numeroase avantaje față de epilarea clasică și totodată rezolvă problema firelor de păr crescute sub piele (foliculita).

Tehnologia în acest domeniu a evoluat semnificativ, și in acest moment cea mai eficientă metodă de epilarea definitivă o constituie epilarea cu laser.

Cum acționează epilarea cu laser?

Epilarea cu laser utilizează un fascicul de lumină laser, care țintește direct bulbul pigmentat al firului de păr. Căldura generată distruge rădăcina firelor de păr și inhibă creșterea viitoare a acestora. Procedura de epilare este sigură și nu afectează țesuturile din jur.

Care sunt avantajele epilării cu laser?

 • Este o procedură noninvazivă, care nu implică ace sau substanțe chimice;
 • Tehnologia utilizată și personalul specializat asigură pacientului siguranță completă;
 • Este mai puțin dureroasă decât alte metode (de ex. epilarea cu ceară);
 • Rezultatele se mențin o perioadă lungă de timp;
 • Pielea devine fină și mătăsoasă tot timpul, fără a mai exista riscul de apariție a foliculitei.

Câte ședințe sunt necesare?

Ciclul normal de creştere a firului de păr are 3 stadii: anagen (creştere), catagen (repaus) şi telogen (cădere). Singurul moment în care poate fi distrus este atunci când este activ (în anagen), iar din acest motiv nu poate fi eliminat în totalitate într-o singură sedinţă. Numărul de ședințe variază în funcţie de fototipul cutanat (culoarea pielii), grosimea, densitatea şi cantitatea de pigment din firele de păr. Rezultatele cele mai bune se obţin la persoanele cu piele deschisă la culoare şi păr închis la culoare

În general sunt necesare minim 8 sedinţe, la un interval de 3-4 săptămâni. După terminarea şedinţelor de epilare definitivă este foarte importantă întreţinerea, 1-2 şedinţe pe an. 

Ce contraindicații există?

Epilarea cu laser nu este indicată în cazul persoanelor care nu au voie să se expună la soare: persoanele care suferă de boli autoimune, sensibilităţi solare, alergii solare, infecţii virale, microbiene, fungice, parazitare. De asemenea, epilarea cu laser este contraindicată în cazul femeilor însărcinate, persoanelor care prezintă boli de coagulare a sângelui și pe zonele cu tatuaje sau machiaj permanent pe care va fi epilată.Program Salon

 • Luni - Sâmbătă
  9:00 – 21:00
 • Duminică
  Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: